Petr Skoumal, Jan Vodňanský – Všechno je proměnlivé / Zakázané koncerty 1974-1981 CD

Petr Skoumal, Jan Vodňanský – Všechno je proměnlivé / Zakázané koncerty 1974-1981 CD
299 309 724
299,- Kč

Původní cena: 309,- Kč


Hodnocení:


Petr Skoumal, Jan Vodňanský – Všechno je proměnlivé / Zakázané koncerty 1974-1981 CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Petr Skoumal, Jan Vodňanský – Všechno je proměnlivé / Zakázané koncerty 1974-1981 CD .

Detailní informace

Zpívají a hovoří: Petr Skoumal, Jan Vodňanský, Lída Molínová, Přemysl Rut Hrají: Petr Skoumal, František Sojka, Jiří Šrajer, Vladimír Belatka Z archivu Jana Vodňanského a Petra Benesche
Objevené záznamy necenzurovaných písní ze 70. a počátku 80. let
Od počátečních vystoupení dvojice Petra Skoumala a Jana Vodňanského v Činoherním klubu v 60. letech šlo o "jízdu na neosedlaném a navíc nenažraném tygrovi", píše v bookletu tohoto CD Jan Vodňanský. Dvojice musela čelit stálému dozoru cenzury, která zesílila počátkem normalizace, až tvrdě d...opadla tak, že oba museli opustit pražské scény a kočovat po kolejích a studentských klubech. Tam totiž ještě provozovatelé o zákazu společného vystupování V+S nevěděli a ti zde byli vítáni natěšenými mladými lidmi v nabitých sálech. Většina nahrávek na tomto výběru pochází z archivu zvukaře a sběratele Petra Benesche, dvě písně jsou z archivu Jana Vodňanského. Nelze přesně určit ani místo nahrání a ani přesnou dataci, je jen jasné, že jde o nahrávky z…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Petr Skoumal, Jan Vodňanský – Všechno je proměnlivé / Zakázané koncerty 1974-1981 CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Petr Skoumal, Jan Vodňanský – Všechno je proměnlivé / Zakázané koncerty 1974-1981 CD
Právě si prohlížíte...

299,- Kč