Pavel Soukup – Hrabal: Slavnosti sněženek CD-MP3

Pavel Soukup – Hrabal: Slavnosti sněženek CD-MP3
399 399 1431
399,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Pavel Soukup – Hrabal: Slavnosti sněženek CD-MP3 z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Pavel Soukup – Hrabal: Slavnosti sněženek CD-MP3 .

Detailní informace

"Se šípkovou, nebo se zelím?!"
Povídkový soubor z pera jednoho z nejosobitějších českých spisovatelů, který se stal předlohou pro stejnojmenný kultovní film Jiřího Menzela z roku 1983.
Soubor Slavnosti sněženek obsahuje šestnáct povídek (Polomy v lese, Hostinec u Bernarda, Pan Metek, Na zahrádce, Králíčci v křídle, Čekání na chleba, Maminčiny oči, Jeden Dětský den, Mazánkův zázrak, Pan Kakra, Slavnosti sněženek, Přátelé, Leli, Lucinka a Pavlína, Hostina a Pan Iontek) a poprvé vyšel v roce 1978.
Autor nás zavádí do půvabné polabsk...é krajiny kolem chatové osady v Kersku, kde od poloviny šedesátých let trávil svůj volný čas. Většina literárních postav má svůj reálný předobraz v lidech z autorova prostředí a máme tak jedinečnou možnost seznámit se s jejich zvláštními zálibami i osudy. V textu se snoubí poetično s realistickým popisem, stylizovaná nadsázka s humornou drobnokresbou, události veselé s událostmi smutnými. Ve skvělém podání XX poznáme například podivínského tuláka se zlatým…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pavel Soukup – Hrabal: Slavnosti sněženek CD-MP3 a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Pavel Soukup – Hrabal: Slavnosti sněženek CD-MP3
Právě si prohlížíte...

399,- Kč