Orchestr Studio Brno – Tajuplný ostrov hudby

Orchestr Studio Brno – Tajuplný ostrov hudby
86 86 538
86,- Kč

Původní cena: 86,- Kč


Hodnocení:


Orchestr Studio Brno – Tajuplný ostrov hudby z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Orchestr Studio Brno – Tajuplný ostrov hudby .

Detailní informace

Z komentáře Pavla Cmírala k původnímu LP albu 11 0663 "Tajuplný ostrov hudby" vydanému v roce v Pantonu a nyní vycházejícímu v Supraphonu poprvé digitálně:
Ke svému Tajuplnému ostrovu hudby vyplul orchestr Studio Brno před pětadvaceti lety. Dal na svém ostrově vykvést barevným tónům, novým melodiím, nepřebernému množství písní. Jenže za tímto poetickým příběhem se skrývá čtvrtstoletí poctivé umělecké práce...orchestr studio Brno začíná v roce 1951 pod názvem Brněnský estrádní rozhlasový orchestr a jeho stěžejním úkolem je prezentace zábavn...é a a populární hudby v rozhlasovém hudebním vysílání. Od samého počátku se kolem orchestru formuje skupina domácích autorů a stálých spolupracovníků - patří k nim skladatelé František Hertl, Jan Těšík, Ludvík Podéšť, Ladislav Kozderka a další... Další období umělecké práce orchestru je poznamenáno snahou přivést hráče orchestru k souhře na vysoké umělecké úrovni a k instrumentální virtuozitě. Přicházejí mladí, talentovaní instrumentalisté, noví…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Orchestr Studio Brno – Tajuplný ostrov hudby a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Orchestr Studio Brno – Tajuplný ostrov hudby
Právě si prohlížíte...

86,- Kč