Orchestr Karla Vlacha – Hezké chvilky Orchestr Karla Vlacha 36

Orchestr Karla Vlacha – Hezké chvilky Orchestr Karla Vlacha 36
69 69 2241
69,- Kč

Původní cena: 69,- Kč


Hodnocení:


Orchestr Karla Vlacha – Hezké chvilky Orchestr Karla Vlacha 36 z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Orchestr Karla Vlacha – Hezké chvilky Orchestr Karla Vlacha 36 .

Detailní informace

Hezké chvilky často trávíme s hezkou melodií, s oblíbenou písničkou a jejím interpretem či interpretkou, v neposlední řadě s orchestrem, který je doprovází.
Jména interpretů zpravidla známe, horší je to leckdy se znalostí daného orchestru.
Profilová alba výrazných orchestrů v minulosti Supraphon vydával a my jsme velkou část z nich již v rámci digitálních reedičních počinů vydali. Ale digitalizace našeho archivu pokračuje, postupně se vynořují další snímky, na nichž tyto orchestry účinkují a naším milým úkolem je poslat i tyto nahrávk...y za jejich fanoušky.
A tak přicházíme s novou minisérií, s tituly, jež mají za cíl věnovat se některým významnějším orchestrům, jejich charakteristickým, ale i méně známým nebo zatím digitálně nevydaným archivním nahrávkám.
Pojďme opět prožít "HEZKÉ CHVILKY" tentokrát (již počtvrté) s ORCHESTREM KARLA VLACHA

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Orchestr Karla Vlacha – Hezké chvilky Orchestr Karla Vlacha 36 a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Orchestr Karla Vlacha – Hezké chvilky Orchestr Karla Vlacha 36
Právě si prohlížíte...

69,- Kč