Ondřej Hejma – Dáreček CD

Ondřej Hejma – Dáreček CD
349 349 1743
349,- Kč

Původní cena: 349,- Kč


Hodnocení:


Ondřej Hejma – Dáreček CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Ondřej Hejma – Dáreček CD .

Detailní informace

Ondřej Hejma se pohybuje na české hudební scéně už padesát let. Začínal jako hráč na foukací harmoniku ve folkové skupině Žízeň, kde se seznámil s Ivanem Hlasem, který mu posléze ukázal cestu k vlastnímu písničkářství. Po několikaletém pobytu v YoYoBandu založilv roce 1978 bluesovou skupinu Žlutý pes, se kterou koncertuje dodnes. V roce 1996 Žlutý pes získal Cenu Anděl jako kapela roku.
Na svém sólovém albu, které je výsledkem pětiletého úsilí, Hejma nabízí celkem 9 nových nahrávek, které autorsky i stylově pokrývají celý jeho současný svě...t inspirovaný nejenom klasickým blues (Finanční tíseň), ale i folkem (Slepou uličkou), indie rockem (Evropanka Blanka) i vokálními harmoniemi kalifornského west-coastu (Bytosti). Ondřej Hejma nahrál album s Kateřinou Pelíškovou z kapely Gaia Mesiah a mladým písničkářem Jiřím "Nick" Trpákem. Všichni tři se na výsledku podílejí jak autorsky, tak interpretačně. Kromě původních písní na albu zazní i Dylanova Desolation Row a Angel from Montgomery,…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ondřej Hejma – Dáreček CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Ondřej Hejma – Dáreček CD
Právě si prohlížíte...

349,- Kč