Norah Jones – 'Til We Meet Again LP

Norah Jones – 'Til We Meet Again  LP
1 219 929 2221
1 219,- Kč

Původní cena: 929,- Kč


Hodnocení:


Norah Jones – 'Til We Meet Again LP z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Norah Jones – 'Til We Meet Again LP .

Detailní informace

Po téměř dvou dekádách své kariéry vydává držitelka 9 Grammy, zpěvačka, skladatelka klavíristka Norah Jones své první koncertní album. Kolekce obsahuje nahrávky z koncertů v USA, Francii, Itálii, Brazílii a Argentině z let 2017-2019. První singl “It Was You,” byl nahrán v sestavě Pete Remm na klávesy, Christopher Thomas na kontrabas a Brian Blade na bicí. Další hudebníci účinkující na albu jsou basista Jesse Murphy, kytarista Jesse Harris, flétnista Jorge Continentino a perkusista Marcelo Costa. ‘Til We Meet Again vychází na vinylu a CD.
1...4 písní na albu pokrývá celou kariéru Norah Jones od jejího debutu z roku 2002 Come Away With Me (“Don’t Know Why,” “I’ve Got To See You Again,” “Cold, Cold Heart”), alba Feels Like Home z roku 2004 (“Sunrise,” “Those Sweet Words”), Little Broken Hearts z roku 2012 (“After The Fall”), Day Breaks z roku 2016 (“Flipside,” “Tragedy”), stejně jako její nejnovější singly (“It Was You,” “Begin Again,” “Just A Little Bit,” “Falling,” a na Grammy…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Norah Jones – 'Til We Meet Again LP a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Norah Jones – 'Til We Meet Again LP
Právě si prohlížíte...

1219,- Kč