Miloš Vacík, Tam Tam Batucada – Tam Tam Batucada

Miloš Vacík, Tam Tam Batucada – Tam Tam Batucada
269 269 915
269,- Kč

Původní cena: 269,- Kč


Hodnocení:


Miloš Vacík, Tam Tam Batucada – Tam Tam Batucada z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Miloš Vacík, Tam Tam Batucada – Tam Tam Batucada .

Detailní informace

Strhující rytmy skupiny Tam Tam Batucada pod vedením kapelníka Miloše Vacíka vychází na nové nahrávce. Bílo-zelení bubeníci slaví tento rok 20 let na hudební scéně a při této příležitosti vydávají nové album. Je to ohlédnutí za dvaceti lety plnými úžasných dobrodružství s rytmem, sambou a perkusemi, jak nahrávku definuje sám Miloš Vacík, který album také produkoval. Tato ojedinělá nahrávka nemá v rámci žánru na domácím trhu obdoby. Je unikátní množstvím rytmů, bohatou a pestrou aranží a také tím, že je určitou kronikou originálního hudebního tě...lesa, které se zúčastnilo mnoha prestižních akcí a koncertů doma i v zahraničí. Tam Tam Batucada slaví 20 let se sambou v srdci Evropy. A není náhoda, že za propagaci brazilské kultury převzal Miloš Vacík cenu přímo v Rio de Janeiru.
20 let fenoménu - výpravné dvojalbum mapující dobrodružství s rytmem, sambou a perkusemi

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Miloš Vacík, Tam Tam Batucada – Tam Tam Batucada a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Miloš Vacík, Tam Tam Batucada – Tam Tam Batucada
Právě si prohlížíte...

269,- Kč