Mikoláš Chadima & Ex Extempore Members – The City / Velkoměsto

Mikoláš Chadima & Ex Extempore Members – The City / Velkoměsto
249 249 1441
249,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


Mikoláš Chadima & Ex Extempore Members – The City / Velkoměsto z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Mikoláš Chadima & Ex Extempore Members – The City / Velkoměsto .

Detailní informace

Jedna z nejlegendárnějších nahrávek české alternativní scény, která vznikla v letech 1980/81, se objevuje znova konečně v kvalitě, jakou si zaslouží. Nová nahrávka, na které se podíleli původní členové tehdejší sestavy (Chadima, Simon, Radechovský) je doplněna o současné členy Chadimových bandů (Jandourek, Chaluš, Jirucha) a nahrána byla v roce 2017 ve vyhlášeném studiu 3bees a podle Chadimových slov zní konečně tak, jak si vždy představoval. Aktuální vydání přináší obsáhlý, dvojjazyčný booklet, Chadimův průvodní text a porci řádné muziky, kter...á v době svého vzniku, takřka před čtyřiceti lety ohromila posluchače a položila základy domácí punkové a new wave scény. Ovšem až toto nové, studiové zpracování přináší díky naprosto skvělému studiovému zvuku všechny nuance a jemné vychytávky, takže poslech se stává skutečnou hudební lahůdkou!

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mikoláš Chadima & Ex Extempore Members – The City / Velkoměsto a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Mikoláš Chadima & Ex Extempore Members – The City / Velkoměsto
Právě si prohlížíte...

249,- Kč