Martina Hudečková – Flaggová: Smažená zelená rajčata ve Whistle Stop Cafe

Martina Hudečková – Flaggová: Smažená zelená rajčata ve Whistle Stop Cafe
379 379 600
379,- Kč

Původní cena: 379,- Kč


Hodnocení:


Martina Hudečková – Flaggová: Smažená zelená rajčata ve Whistle Stop Cafe z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Martina Hudečková – Flaggová: Smažená zelená rajčata ve Whistle Stop Cafe .

Detailní informace

Americký bestseller poprvé exkluzivně v českém vydání!
"Ten den, kdy Idgie Threadgoodeová a Ruth Jamisonová otvíraly svou kavárnu Whistle Stop Cafe, se městečko proměnilo k lepšímu. Bylo to za dob velké hospodářské krize a v jejich kavárně si mnozí z nás připadali jako doma. Mohli jste si dát vajíčka, kukuřičnou kaši, slaninu, smaženou šunku, kávu a úsměv za 25 centů. Ruth byla to nejroztomilejší děvče, které jste kdy mohli potkat. A Idgie? Byla charakter, to se musí nechat. Nezažili jste nikoho tvrdohlavějšího. Ale jak si někdo mohl mysle...t, že zabila toho chlapa, to vážně nechápu." Evelyn se v pečovatelském domě Růžové terasy setkává se starší dámou, paní Threadgoodeovou, která jí vypráví poutavý příběh mnohaletého přátelství a fascinující cesty životem, jehož poselství Evelyn přijímá za své, a konečně vezme svůj život do vlastních rukou...
Podle knihy natočil režisér Jon Avnet v roce 1991 slavný film Smažená zelená rajčata nominovaný na Oscara a Zlaté glóby v několika kategoriích …

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Martina Hudečková – Flaggová: Smažená zelená rajčata ve Whistle Stop Cafe a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Martina Hudečková – Flaggová: Smažená zelená rajčata ve Whistle Stop Cafe
Právě si prohlížíte...

379,- Kč