Markéta Foukalová, Martin Brunner – Svou chvíli CD

Markéta Foukalová, Martin Brunner – Svou chvíli CD
249 249 1823
249,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


Markéta Foukalová, Martin Brunner – Svou chvíli CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Markéta Foukalová, Martin Brunner – Svou chvíli CD .

Detailní informace

Nové album zpěvačky Markéty Foukalové a pianisty Martina Brunnera představuje živou nahrávku z koncertu "Jazz Poetry" uskutečněného 10. 2. 2022 v pražském prostoru DOX+, na němž byl za doprovodu Symfonického orchestru Českého rozhlasu uveden ve světové premiéře Brunnerův cyklus zhudebněných básní Věry Koubové "Svou chvíli", vytvořený na objednávku pro tento účel. SOČR řídil Marko Ivanović a spolu s oběma hlavními protagonisty vystoupil ještě hráč na fender piano Vít Křišťan. Jde o druhou živou nahrávku koncertu z programového cyklu Nové horizon...ty, propojující jazz a symfonickou hudbu, kterou Animal Music vydává ve spolupráci s Českým rozhlasem. Pro Martina Brunnera je to první dílo většího rozsahu pro symfonický orchestr. Kromě vlastní jazz-rockové kapely Martin Brunner Band (Levels of Life, 2019) se věnuje skládání pro klasické komorní soubory (Duo Teres, Trio Clavio), nahrál album s jazzovým triem a Epoque Quartetem (Morning Walks, 2013) a je jedním z kmenových autorů jazzového…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Markéta Foukalová, Martin Brunner – Svou chvíli CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Markéta Foukalová, Martin Brunner – Svou chvíli CD
Právě si prohlížíte...

249,- Kč