Malá dechová hudba Valdaufinka – Česká dechová muzika 9. Karel Valdauf

Malá dechová hudba Valdaufinka – Česká dechová muzika 9. Karel Valdauf
99 99 166
99,- Kč

Původní cena: 99,- Kč


Hodnocení:


Malá dechová hudba Valdaufinka – Česká dechová muzika 9. Karel Valdauf z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Malá dechová hudba Valdaufinka – Česká dechová muzika 9. Karel Valdauf .

Detailní informace

Karel Valdauf (*25. října 1913 - 4. července 1982) je všeobecně znám především svými populárními polkami, jako jsou Berounská, Březnická, Pod jednou střechou nebo Kudy kam. Napsal i mnoho valčíků jako Až nás cesty svedou, Dva stíny, Tvé vlasy kvetou, maminko a další, psal i pochody např. Koukol v obilí, Zahajovací atd. Řada jeho písní, mezi nimi například právě polky Pod jednou střechou, Březnická nebo Berounská se ve své době staly hity.
Celkem napsal na sto padesát skladeb, ať už svižných a energických polek nebo romanticky podmanivých v...alčíků.
Jeho skladby nejsou typická pomalá dechovka, jsou mnohem dynamičtější a velmi dobře zní i v provedení tanečního orchestru.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Malá dechová hudba Valdaufinka – Česká dechová muzika 9. Karel Valdauf a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Malá dechová hudba Valdaufinka – Česká dechová muzika 9. Karel Valdauf
Právě si prohlížíte...

99,- Kč