Lucie Bílá, Skupina Petra Maláska – Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák

Lucie Bílá, Skupina Petra Maláska – Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák
229 229 159
229,- Kč

Původní cena: 229,- Kč


Hodnocení:


Lucie Bílá, Skupina Petra Maláska – Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Lucie Bílá, Skupina Petra Maláska – Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák .

Detailní informace

To nejlepší z jejích vánočních koncertních turné
Speciální předvánoční šňůry vystoupení Lucie Bílé patří už desítku let k vyvrcholením celého roku. Zpěvačka s kapelou Petra Maláska rozdává písničkovou radost s nádechem adventního zastavení, štědrovečerní velebnosti i rozjařenosti koled. Prověřeně nejúspěšnější položky z minulých sezón byly před dvěma lety součástí koncertu v pražském klubu Doupě. Lucie Bílá ve skvělé pěvecké formě, za podpory hostujícího Jana Toužimského a doprovodu výborných muzikantů a sborových zpěváků nabídla téměř dvě... desítky již dříve osvědčených songů. Cédéčko jich obsáhlo sedmnáct.. V dokonale promyšlené koncertní logice a mimořádné hudební kvalitě tu uslyšíte ukázky ze všech předchozích vánočních alb. Od světoznámých amerických standardů typu Rolničky, Lední šou nebo Šťastné svátky v ten den přes moderní českou klasiku Purpura či tradicionál Slyš chór až po písně s chrámovým nebo klasickým nádechem, viz Tichá noc, Panis angelicus či Ave Maria. Bonbónkem je…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lucie Bílá, Skupina Petra Maláska – Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Lucie Bílá, Skupina Petra Maláska – Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák
Právě si prohlížíte...

229,- Kč