Kateřina Englichová, Vilém Veverka – Impressions / Ravel, Debussy, Sluka: Skladby pro hoboj a harfu

Kateřina Englichová, Vilém Veverka – Impressions / Ravel, Debussy, Sluka: Skladby pro hoboj a harfu
229 229 1854
229,- Kč

Původní cena: 229,- Kč


Hodnocení:


Kateřina Englichová, Vilém Veverka – Impressions / Ravel, Debussy, Sluka: Skladby pro hoboj a harfu z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Kateřina Englichová, Vilém Veverka – Impressions / Ravel, Debussy, Sluka: Skladby pro hoboj a harfu .

Detailní informace

Skladby pro hoboj a harfu: Maurice Ravel - Le tombeau de Couperin (arr. Otomar Kvěch)*, Pieces en forme de Habanera, Pavane pour une infante défunte. Claude Debussy - Reverie, Arabesque No. 2, Prélude a Menuet (ze Suite bergamasque). Luboš Sluka (*1928) - Primavera*, Gabbione per due ussignuoli* Kateřina Englichová - harfa, Vilém Veverka - hoboj
Kateřina Englichová a Vilém Veverka na svých předchozích supraphonských nahrávkách (Musica per arpa, Vivaldi, Telemann, Bach, Telemann, Britten ad.) více než dostatečně prokázali své výjimečné inte...rpretační kvality i zaujetí pro tak odlehlé světy, jakými je hudba barokní a moderna 20. století. Tato jejich první nahrávka v duetu reflektuje téměř 12 let společného koncertování. Nezvyklé spojení hoboje s harfou skýtá nekonečnou škálu barev a vyznívá s křehkostí i suverénní virtuositou. Stěžejní kompozicí alba je Ravelův Náhrobek Couperinův, otisk skladatelových vzpomínek na kamarády, o které přišel v 1. světové válce. Drobné perly z díla Ravela…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kateřina Englichová, Vilém Veverka – Impressions / Ravel, Debussy, Sluka: Skladby pro hoboj a harfu a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Kateřina Englichová, Vilém Veverka – Impressions / Ravel, Debussy, Sluka: Skladby pro hoboj a harfu
Právě si prohlížíte...

229,- Kč