Jiří Lábus – Walliams: Něfo CD-MP3

Jiří Lábus – Walliams: Něfo CD-MP3
349 349 1616
349,- Kč

Původní cena: 349,- Kč


Hodnocení:


Jiří Lábus – Walliams: Něfo CD-MP3 z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Jiří Lábus – Walliams: Něfo CD-MP3 .

Detailní informace

Myrta Mírná má všechno, na co si vzpomene. Když vyrukuje se svým dalším přáním, má to malý háček. Nikdo neví, co to je.
Myrta Mírná má jasno - Chci Něfo! Ale co to je?
Myrta má všechno, na co si vzpomene. Jenže mít všechno jí pořád ještě není dost. Její rodiče, manželé Marcel a Miriam Mírní jsou velmi milí, zdvořilí, až stydliví. Oba pracují v knihovně a milují knihy. Jejich dcera Myrta je ovšem jejich pravým OPAKEM. Myrtini trpěliví rodiče však udělají cokoli, jen aby jejich dceruška byla šťastná. Když Myrta prohlásí, že chce NĚFO, j...e tu jen jediný problém… Co je NĚFO? Rodiče Mírní se pustí do pátrání v zaprášených svazcích encyklopedie netvorů v tajných strašidelných sálech knihovny, jen aby to zjistili. Vypraví se dokonce do neprobádaného nitra nejdivočejší džungle, kde se ukrývají nevídaní živočichové. Bude ale jejich zoufalá snaha korunována úspěchem? Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jiří Lábus – Walliams: Něfo CD-MP3 a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Jiří Lábus – Walliams: Něfo CD-MP3
Právě si prohlížíte...

349,- Kč