Jan Werich – Werich: Delikatesy. Humorné úvahy z let šedesátých

Jan Werich – Werich: Delikatesy. Humorné úvahy z let šedesátých
86 86 1545
86,- Kč

Původní cena: 86,- Kč


Hodnocení:


Jan Werich – Werich: Delikatesy. Humorné úvahy z let šedesátých z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Jan Werich – Werich: Delikatesy. Humorné úvahy z let šedesátých .

Detailní informace

Když Supraphon vydal v roce 2009 CD s málo známými výstupy Jana Wericha pod názvem Jan Werich (ne)známý, vyšel v Deníku článek s názvem "U Jana Wericha je pořád ještě co objevovat". A je to skutečně tak. Na tomto novém CD uslyší posluchači dosud digitálně nevydané skutečné lahůdky z umělcových úvah (O srandě, O židli, O štice, chycené na pstruha, O psu Thordovi), ale také opravdové legrace, jako je přednes básně F. L. Čelakovského Blázni byli, kordy měli. Výběr zakončí zcela neznámý unikát z konce 50. let Moje žena Penelope z reklamního filmu a... četba z knihy Roarka Bradforda Černošský Pán Bůh a páni izraelité. Záznamy pocházejí z archivu Ondřeje Suchého, některé z nich tvořil Jan Werich pro Suchého rozhlasový pořad Gramotingltangl. Obdivovatelé Jana Wericha si tentokrát skutečně "pochutnají". Lahůdkové archivní objevy vyprávění, nápadů a úvah Jana Wericha

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jan Werich – Werich: Delikatesy. Humorné úvahy z let šedesátých a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Jan Werich – Werich: Delikatesy. Humorné úvahy z let šedesátých
Právě si prohlížíte...

86,- Kč