Jan Werich – Forbíny vzpomínek I a II

Jan Werich – Forbíny vzpomínek I a II
199 199 57
199,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Jan Werich – Forbíny vzpomínek I a II z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Jan Werich – Forbíny vzpomínek I a II .

Detailní informace

Koncem padesátých let jezdíval Jan Werich na tzv. "besedy s pracujícími" po klubech ROH, vysokoškolských posluchárnách či sanatoriích. Manažer orchestru Karla Vlacha, který se zároveň v Divadle ABC staral o propagaci, Jan Borovička pořizoval z besed zvukové záznamy. Nahrávky se pak staly u Borovičků rodinným pokladem a tvořily podstatnou část prvního vydání tohoto titulu vydavatelstvím Lotos pod názvy Jan Werich Forbíny vzpomínek I. (2002) a Jan Werich Forbíny vzpomínek II. (2003). Jan Werich rád odpovídal na dotazy z obecenstva a činil tak nap...rosto svobodně a otevřeně, bez jakékoliv autocenzury. Jeho nebojácnost byla udivující a opojná. Jan Borovička nastavil fixní mikrofon samozřejmě na vypravěče, proto je otázky špatně slyšet. V prvním vydání četli dotazy veřejnosti Stella Zázvorková a Jiří Melíšek. Pro naše vydání jsme se rozhodli oslovit syna autora původních záznamů Jiřího Borovičku, aby dotazy přetlumočil on. Díky němu se nahrávky zachovaly a byly již po druhé zveřejněny, navíc…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jan Werich – Forbíny vzpomínek I a II a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Jan Werich – Forbíny vzpomínek I a II
Právě si prohlížíte...

199,- Kč