Jan Eisler – Šíma: Na plný koule. Ten návod, co sis vyptal. Na miliony, úspěch a štěstí

Jan Eisler – Šíma: Na plný koule. Ten návod, co sis vyptal. Na miliony, úspěch a štěstí
349 349 2066
349,- Kč

Původní cena: 349,- Kč


Hodnocení:


Jan Eisler – Šíma: Na plný koule. Ten návod, co sis vyptal. Na miliony, úspěch a štěstí z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Jan Eisler – Šíma: Na plný koule. Ten návod, co sis vyptal. Na miliony, úspěch a štěstí .

Detailní informace

V osmadvaceti měl všechno, co kdy od života chtěl.
Pak všechno zahodil, stal se dobrovolně nezaměstnaným, odjel na dva měsíce na Kubu a sepsal pro svého ztraceného kamaráda dopis s návodem, jak toho může dosáhnout i on. Ale i TY! A to stejně jako autor bez počátečního kapitálu, kontaktů nebo zrad a podvodů.
100 odzkoušených lifehacků tě mimo jiné naučí:
"Jak postupovat v životě rychleji než 95 % lidí okolo. A jak s tím dosáhnout moudrosti dřív než na smrtelné posteli. "Jak si zvýšit příjem o desítky procent do roka a o stovky t...isíc do několika málo let. Vážně! "Jak večer usínat s úsměvem, i když stál celý den totálně za hovno. "Jak ušetřit 400 hodin ročně a získat tak tři a půl týdne života navíc každý rok. "Jak se neposrat, i když tě obklíčí teroristi. Neboli jak vyjít vítězně z těžkých životních situací. "Jak zkrotit svou hlavu, dostat z ní 99 % bordelu a přimět ji, aby ti konečně začala naplno sloužit. "Jak být šťastný tady a teď bez ohledu na to, co bylo včera a co tě…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jan Eisler – Šíma: Na plný koule. Ten návod, co sis vyptal. Na miliony, úspěch a štěstí a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Jan Eisler – Šíma: Na plný koule. Ten návod, co sis vyptal. Na miliony, úspěch a štěstí
Právě si prohlížíte...

349,- Kč