Jan Eisler – O čem víme prd. Průvodce neznámým vesmírem

Jan Eisler – O čem víme prd. Průvodce neznámým vesmírem
349 349 1438
349,- Kč

Původní cena: 349,- Kč


Hodnocení:


Jan Eisler – O čem víme prd. Průvodce neznámým vesmírem z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Jan Eisler – O čem víme prd. Průvodce neznámým vesmírem .

Detailní informace

PROČ MÁ VESMÍR MAXIMÁLNÍ POVOLENOU RYCHLOST? CO (NEBO KDO) ÚTOČÍ NA ZEMI MALINKATÝMI SUPERRYCHLÝMI ČÁSTICEMI? CO JE TEMNÁ HMOTA A PROČ SI NÁS NEVŠÍMÁ? JSME VE VESMÍRU SAMI?
Chtěli byste vědět, jak vznikl vesmír, z čeho se skládá a jak skončí? Chtěli byste chápat, odkud se berou prostor a čas? Zjistit, jestli jsme ve vesmíru sami? Tak to máte smůlu! V téhle knížce odpověď na žádnou z těchhle otázek nenajdete. Místo toho se knížka zabývá vším tím, co o vesmíru nevíme: všemi těmi velkými otázkami, o kterých byste si snadno mohli myslet, že už... jsme na ně našli odpověď, a ono přitom ne.
Nahrávka vznikla podle knihy Jorge Chama a Daniela Whitesona O čem víme prd - Průvodce neznámým vesmírem vydané nakladatelstvím Práh v roce 2019.
Jorge Cham je autor oblíbeného internetového komiksu Piled Higher and Deeper, zvaného též PhD Comics. Vystudoval robotiku na Stanfordu. Daniel Whiteson je profesor experimentální částicové fyziky na Kalifornské univerzitě v Irvine a člen Americké fyzikální…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jan Eisler – O čem víme prd. Průvodce neznámým vesmírem a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Jan Eisler – O čem víme prd. Průvodce neznámým vesmírem
Právě si prohlížíte...

349,- Kč