Jan Eisler – Durková: Tyrano. Dobrodružství českého upíra

Jan Eisler – Durková: Tyrano. Dobrodružství českého upíra
349 349 382
349,- Kč

Původní cena: 349,- Kč


Hodnocení:


Jan Eisler – Durková: Tyrano. Dobrodružství českého upíra z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Jan Eisler – Durková: Tyrano. Dobrodružství českého upíra .

Detailní informace

Na jednom zámečku v Čechách žije podivná rodinka. Upíří rodinka! Nejmladší ze tří bratrů Tyrano se ale jako upír moc nevyvedl. Má zrzavé vlasy a nenarostly mu ani upíří špičáky. Když už rodina neví, co s ním, vystěhuje ho do opuštěné chatky v lese, kde má žít a každý měsíc hlásit, kolik zlých skutků udělal. Jednoho dne Tyranovi bratři omylem unesou lidského kluka Kryštofa. A protože neví co s ním, hodí ho na krk nemehlu Tyranovi, který mu má pomoct najít rodiče a vrátit se domů. Chlapec ale z nějakého důvodu nechce prozradit, kdo jsou jeho rodi...če a kde bydlí... Jak tohle všechno dopadne???

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jan Eisler – Durková: Tyrano. Dobrodružství českého upíra a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Jan Eisler – Durková: Tyrano. Dobrodružství českého upíra
Právě si prohlížíte...

349,- Kč