Iuventus Paedagogica, Jiří Kolář – Iuventus Paedagogica

Iuventus Paedagogica, Jiří Kolář – Iuventus Paedagogica
129 129 1134
129,- Kč

Původní cena: 129,- Kč


Hodnocení:


Iuventus Paedagogica, Jiří Kolář – Iuventus Paedagogica z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Iuventus Paedagogica, Jiří Kolář – Iuventus Paedagogica .

Detailní informace

Z komentáře Vratislava Beránka k původnímu LP 8112 0470 "Iuventus Paedagogica" vydanému v roce 1984 v Pantonu a nyní vycházejícímu poprvé digitálně v Supraphonu: Sborový zpěv tvoří odedávna závažnou součást české hudební kultury. Velký počet amatérských pěveckých sborů, které ve své době plnily funkci kulturní instituce i společenského střediska, byl na počátku našeho století obohacen o nový typ - o pěvecké sdružení učitelů. Mnohá z nich dosáhla vynikající úrovně a mezinárodního ohlasu a včlenila se do hudebního života po boku profesionálních h...udebních těles. Do této řady přibyl v roce 1967nový kolektiv, vedený vysokoškolským pedagogem dr. JIŘÍM KOLÁŘEM (*1932). tvoří jej převážně studentky a absolventky pedagogické fakulty Univerzity Karlovy, výjimečně i jiných univerzitních fakult...Je-li první profilová deska souboru IUVENTUS PAEDAGOGICA věnována výhradně české hudbě, přináší tu sbor nejen svůj příspěvek k letošnímu Roku české hudby, ale i výstižný průřez svým repertoárem. Ten…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Iuventus Paedagogica, Jiří Kolář – Iuventus Paedagogica a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Iuventus Paedagogica, Jiří Kolář – Iuventus Paedagogica
Právě si prohlížíte...

129,- Kč