International Ensemble – Židovské poklady

International Ensemble – Židovské poklady
199 199 1877
199,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


International Ensemble – Židovské poklady z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným International Ensemble – Židovské poklady .

Detailní informace

Album Židovské poklady je již třetí nahrávkou ostravského souboru International Ensemble. Myšlenka tohoto projektu tkví v propojení známých a neznámých skladeb s židovskou tématikou. Nejznámější je slavné Téma z filmu Schindlerův seznam Johna Williamse, držitele 5 Oscarů, 24 cen Grammy a dalších významných ocenění. Proti této skladbě stojí například písně Ilse Weber, která zemřela v Osvětimi a jejíž dílo se dochovalo hlavně díky paměti přeživších. Erich Adler sice holocaust přežil, avšak pro zákaz pracovat jako hudebník v Československu zůstaly... jeho skladby neznámé. V premiéře je zde zařazena skladba Ericha Adlera - Fantasie pro flétnu a smyčcový orchestr. Interpreti: houslistka Daniela Grygarová, flétnistka Anna Vallée Stavělová, altistka Lenka Háčková, klavíristka Amaliya Abdurashidova, barytonista Adam Grygar, dirigent Marek Šedivý a Orchestr opery Národního divadla moravskoslezského.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

International Ensemble – Židovské poklady a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

International Ensemble – Židovské poklady
Právě si prohlížíte...

199,- Kč