Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gamma Ray – 30 Years Live Anniversary BD+LP

Gamma Ray – 30 Years Live Anniversary BD+LP

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gamma Ray – 30 Years Live Anniversary BD+LP z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Gamma Ray – 30 Years Live Anniversary BD+LP .

Detailní informace

Německá powermetalová instituce Gamma Ray slaví výročí! Gamma Ray se prosadili hned svým debutovým albem "Heading for Tomorrow" z roku 1990, které vyšlo bezprostředně poté, co se Hansen rozhodl opustit Helloween, kapelu, kterou spoluzakládal a s níž si užíval světové slávy, zlatých a platinových ocenění, přičemž desky jako "Keeper of the Seventh Keys" (Part I a II) stále patří k nejprodávanějším v metalovém žánru. Právě po kritikou ceněném albu "Land of the Free" z roku 1995 se Gamma Ray zařadili mezi špičku evropských powermetalových kapel a s...tali se všeobecně známými jako tvrdě pracující kapela, která během dvaceti let vydala více než deset alb a trvale byla na turné s takovými jmény jako Iron Maiden, Halford, Hammerfall a Stratovarius. Nyní jsou více než kdy jindy jednou z nejoblíbenějších metalových ikon jak u fanoušků, tak u kritiků.
V roce 2020 Gamma Ray oslavili výročí - 30 let pravého metalu! Přestože kvůli covidovým omezením nemohli zaplnit halu oddanými fanoušky jako…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Gamma Ray – 30 Years Live Anniversary BD+LP a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Gamma Ray – 30 Years Live Anniversary BD+LP
Právě si prohlížíte...

1299,- Kč