Fíha tralala – Fíha tralala a kamaráti DVD

Fíha tralala – Fíha tralala a kamaráti  DVD
449 449 1113
449,- Kč

Původní cena: 449,- Kč


Hodnocení:


Fíha tralala – Fíha tralala a kamaráti DVD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Fíha tralala – Fíha tralala a kamaráti DVD .

Detailní informace

DVD Fíha tralala ve třech jazykových mutacích v slovenském, německém i anglickém jazyku. Patří mezi nejprodávanější DVD dětské tvorby na Slovensku. Najdete na něm zfilmované písničky pospojované milými básničkami a poutavým dějem, ve kterém skřítek Fíha seznamuje děti se svojí pohádkovou knihou. Chytlavé a poučné písně motivují děti předškolního věku k hygieně, pohybu, učí je rozeznávat zvířátka, a hlavně si při jejich poslouchání a sledování pořádně zatancují a rozhýbou celé tělíčko. Vzhledem na pozitivní ohlasy ze zahraničí, kde německy a ang...licky hovořící diváci prosili o překlady úspěšných slovenských písní pro děti, se produkce rozhodla v nové reedici doplnit DVD o německý a anglický dabing. Věříme, že bude i vhodnou pomůckou při výuce cizích jazyků slovenských dětí. Zpívá: Martina "Fíha" Jelenová, v němčině a angličtině nazpívala a namluvila Olivia Powell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fíha tralala – Fíha tralala a kamaráti DVD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Fíha tralala – Fíha tralala a kamaráti DVD
Právě si prohlížíte...

449,- Kč