Eva Turnová – Turnová: Čtení z turnových hájů

Eva Turnová – Turnová: Čtení z turnových hájů
249 249 1636
249,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


Eva Turnová – Turnová: Čtení z turnových hájů z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Eva Turnová – Turnová: Čtení z turnových hájů .

Detailní informace

CD natočila Eva Turnová na základě svých sloupků Turnový háj, které se na stránkách týdeníků Reflex a Instinkt objevují od roku 2011. Její hutné minipovídky, hořkohumorné glosy k současnosti, texty nabité nejen ironií, ale hlavně sebeironií, sdělují často v pár větách více než patero novin a desatero (!) ženských časopisů. Evino autorské čtení jim dodává další rozměr, ještě více vynikne pointa, jemný humor, jímž jsou její sloupky protkány a skvostné zacházení s českým jazykem. Několik hudebních předělů připomene tvorbu její kapely Eturnity. "Sv...ět Evy Turnové je svět náš, je to ovšem svět nahlížený jejíma očima, očima ženy žijící dnes v Česku, je to tedy také její vlastní universum. Právě tam, kde současné české autorky dokáží být sebeironické, sarkastické, tam, kde jejich psaní si uchovává svoji ženskost, aniž by se omezovalo na pár ohraných emocionálních témat, přispívají k české literatuře dílem velmi výrazným. A to Eva Turnová zvládá skvěle." (Martin Machovec, Babylon) Abonentům…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eva Turnová – Turnová: Čtení z turnových hájů a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Eva Turnová – Turnová: Čtení z turnových hájů
Právě si prohlížíte...

249,- Kč