Eva Pilarová – Noc a den

Eva Pilarová – Noc a den
69 69 1664
69,- Kč

Původní cena: 69,- Kč


Hodnocení:


Eva Pilarová – Noc a den z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Eva Pilarová – Noc a den .

Detailní informace

Původní audio kazeta 1923 0394 "Eva Pilarová Noc a den" byla v Supraphonu vydána v roce 1982 - nyní titul vychází poprvé digitálně, bohužel ale ochuzen oproti původní sestavě o následující tři skladby, jejichž české verze originální nakladatelé neautorizovali:
Jen mě nelituj (Rock'n'roll Suicide) - DENIED Já jdu jen tak s písní (I Believe In Music) - DENIED Zázrak je žít (Mother) - DENIED
Pozn. vydavatele: Na původní kazetě byl chybně uveden u snímku Tam za vodou v rákosí jako doprovod Karel Vlach se svým orchestrem. Správně jde ale o... Václava Hybše se svým orchestrem a snímek původně nahraný pro společné LP Evy Pilarové a Waldemara Matušky Láska nebeská. Ověřili jsme, opravili tuto letitou chybu a děkujeme za upozornění panu Senkovi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eva Pilarová – Noc a den a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Eva Pilarová – Noc a den
Právě si prohlížíte...

69,- Kč