Elán – Zlodej slnečníc CD

Elán – Zlodej slnečníc CD
179 179 2274
179,- Kč

Původní cena: 179,- Kč


Hodnocení:


Elán – Zlodej slnečníc CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Elán – Zlodej slnečníc CD .

Detailní informace

Ľuboš Zeman patří ke skupině autorů, která zásadním způsobem zkultivovala kvalitu písňových textů slovenské moderní populární hudby. Stejně přirozeně psal pro Karla Duchoně a Janu Kocianovou, jako i pro Roba Grigorova, či skupinu Elán. Má svou poetiku a styl, je čitelný i rozeznatelný, a ne náhodou získal devět Bratislavských lyr. Jeho texty pro největší legendu slovenské pop-music, skupinu Elán, splňují všechny tyto atributy. V době svého vzniku to byly hity, dnes jsou to evergreeny a jsou přitom stále živé a aktuální. Důkazem je i toto výjime...čné autorské album s malou třešničkou na dortu - S NOVINKOU HIERONYMUS BOSCH. Vychází v limitovaném počtu při příležitosti sedmdesátin textaře a jistě bude sběratelským kouskem nejen pro příznivce Elánu. Typický Patejdl, typický Zeman, typický Elán a za tím vším radost posluchačů, protože autor stále píše s láskou a elánem...

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elán – Zlodej slnečníc CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Elán – Zlodej slnečníc CD
Právě si prohlížíte...

179,- Kč