Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Divadlo Spejbla a Hurvínka – To nejlepší se Spejblem a Hurvínkem CD

Divadlo Spejbla a Hurvínka – To nejlepší se Spejblem a Hurvínkem CD

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Divadlo Spejbla a Hurvínka – To nejlepší se Spejblem a Hurvínkem CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Divadlo Spejbla a Hurvínka – To nejlepší se Spejblem a Hurvínkem CD .

Detailní informace

V letošním roce oslaví Divadlo S+H 80 let své profesionální činnosti, k tomu se přidá pan Spejbl jako čerstvý devadesátník a pozadu nezůstane Mánička (ač by jí to nikdo nehádal, bude jí osmdesát) a také stejně starý Žeryk. Zároveň se soubor vrací do svého domovského divadla v Dejvické ulici po jeho více než roční rekonstrukci. K těmto výročím připravil Supraphon ve spolupráci s vedením divadla tento komplet, na němž se představují všichni tři principálové od vzniku souboru po současnost, interpreti slavné dvojice Spejbla a Hurvínka.
Na prv...ním CD uslyšíte zakladatele divadla Josefa Skupu, dále Miloše Kirschnera a současného šéfa uměleckého souboru Martina Kláska ve vybraných scénkách a výstupech (Kirschnerovi a Kláskovi sekunduje ředitelka divadla, dlouholetá interpretka Máničky a paní Kateřiny Helena Štáchová), další 3 alba jsou věnována posluchačsky nejúspěšnějším titulům. Divadlo Spejbla a Hurvínka ve výběru toho nejlepšího - pro Vás!

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Divadlo Spejbla a Hurvínka – To nejlepší se Spejblem a Hurvínkem CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Divadlo Spejbla a Hurvínka – To nejlepší se Spejblem a Hurvínkem CD
Právě si prohlížíte...

439,- Kč