Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Divadlo Spejbla a Hurvínka – Hurvínek a zrcadlo CD

Divadlo Spejbla a Hurvínka – Hurvínek a zrcadlo CD

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Divadlo Spejbla a Hurvínka – Hurvínek a zrcadlo CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Divadlo Spejbla a Hurvínka – Hurvínek a zrcadlo CD .

Detailní informace

Klasické pohádky jsou stále živým odkazem našich předků. Předali nám v nich svůj nenaplněný sen o spravedlivém světě, kde dobro, láska i čest vítězí a zlo je po zásluze potrestáno. Po takovém ideálním světě toužebně sníme i my, jejich potomci, l pro nás je často víra ve spravedlivý řád jen pohádkou. A to je zřejmě jedním zdůvodů, proč se do jejího ideálního světa stále tak rádi vracíme. Hrdinou tohoto pohádkového příběhu je Hurvínek, který jako dítě, žijící v dnešním světě, přebírá z televize a akčních filmů názor, že vnější efektnost je důleži...tější než hodnoty vnitřní. Péči o vzdělání a tříbení charakteru nahrazuje proto opečováváním svých svalů před zrcadlem. Teprve když ho jeho oživlé „druhé já" ze zrcadla zavede do světa pohádek, zjistí Hurvínek, jaké jsou nejdůležitější vlastnosti člověka a pravé životní hodnoty. Potěšilo by nás, kdyby k stejnému názoru po poslechu této pohádky,došli i naši malí posluchači, kterým je naše nahrávka určena.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Divadlo Spejbla a Hurvínka – Hurvínek a zrcadlo CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Divadlo Spejbla a Hurvínka – Hurvínek a zrcadlo CD
Právě si prohlížíte...

199,- Kč