Deep Purple – Turning to Crime LP

Deep Purple – Turning to Crime  LP
739 739 453
739,- Kč

Původní cena: 739,- Kč


Hodnocení:


Deep Purple – Turning to Crime LP z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Deep Purple – Turning to Crime LP .

Detailní informace

Se silným větrem v zádech po loňském albu "Whoosh!" DEEP PURPLE překvapují novým albem "TURNING TO CRIME" a novým singlem "7 And 7 Is". Nové album, vydané společností earMUSIC, se k celosvětové komunitě věrných fanoušků Deep Purple dostane pouhých 15 měsíců po vydání posledního studiového alba Deep Purple "Whoosh!", alba ověnčeného prestižními úspěchy v hitparádách (3. místo v Německu v řadě a 4. místo ve Velké Británii) a oceněného kritiky, kteří vyzdvihli tvůrčí sílu kapely, jež se s každým vydaným albem stále vyvíjí.
"Turning to Crime" ...je první studiové album skupiny Deep Purple, které je kompletně složeno z písní, které nenapsala sama skupina a které předtím nahráli jiní umělci (Love, Huey “Piano” Smith, Fleetwood Mac, Mitch Ryder & the Detroit Wheels, Bob Dylan, Ray Charles & Quincy Jones, Little Feat, The Yardbirds, Lonnie Donegan/ Johnny Horton, Bob Seger System, Cream, “Caught in the Act” medley ze skladeb Freddie Kinga, Booker T. and the M.G.’s, The Allman Brothers Band, Led…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Deep Purple – Turning to Crime LP a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Deep Purple – Turning to Crime LP
Právě si prohlížíte...

739,- Kč