Dechová hudba Supraphon/Jindřich Bauer – Hrála muzika. Dechová hudba Supraphon, řídí Jindřich Bauer

Dechová hudba Supraphon/Jindřich Bauer – Hrála muzika. Dechová hudba Supraphon, řídí Jindřich Bauer
86 86 1936
86,- Kč

Původní cena: 86,- Kč


Hodnocení:


Dechová hudba Supraphon/Jindřich Bauer – Hrála muzika. Dechová hudba Supraphon, řídí Jindřich Bauer z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Dechová hudba Supraphon/Jindřich Bauer – Hrála muzika. Dechová hudba Supraphon, řídí Jindřich Bauer .

Detailní informace

Původní LP album 1 14 2276 vydal Supraphon v roce 1978. Většina snímků již vyšla digitálně na různých kompilačních CD albech, ale původní sestava LP Hrála muzika Dechové hudby Supraphon a jejího dirigenta Jindřicha Bauera vychází digitálně poprvé. Z komentáře Bohuslava Nádvorníka k původnímu LP albu: Jestliže vám někdo tvrdí, že tato deska je poslední nahrávkou Jindřicha Bauera - nevěřte. I kdyby to tvrdil on sám - nevěřte. Pravda je, že Jindřich Bauer odchází na odpočinek, tím však nekončí jeho styk s dechovkou. Kdo prožil celý život jako muzi...kant a kapelník, nemůže odejít do ústraní. Zas a znova ho bude lákat dirigentský pult, opět a opět zneklidní, kdykoli zaslechne dechový orchestr, byť i amatérský. To proto, že v jeho žilách koluje nefalšovaná muzikantská krev, že dechovka mu přirostla k srdci, že všechny zkušenosti života mluví pro ni... Člověk jako je Jindřich Bauer nemůže žít bez hudby....

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dechová hudba Supraphon/Jindřich Bauer – Hrála muzika. Dechová hudba Supraphon, řídí Jindřich Bauer a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Dechová hudba Supraphon/Jindřich Bauer – Hrála muzika. Dechová hudba Supraphon, řídí Jindřich Bauer
Právě si prohlížíte...

86,- Kč