Dechová hudba Supraphon – Zůstaň tu s námi, muziko česká!

Dechová hudba Supraphon – Zůstaň tu s námi, muziko česká!
86 86 1065
86,- Kč

Původní cena: 86,- Kč


Hodnocení:


Dechová hudba Supraphon – Zůstaň tu s námi, muziko česká! z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Dechová hudba Supraphon – Zůstaň tu s námi, muziko česká! .

Detailní informace

Opravdovou lahůdku pro všechny příznivce dechovky představuje výběr nahrávek, jež mezi roky 1966 a 1978 pořídila Dechová hudba Supraphon, řízená nezapomenutelným Jindřichem Bauerem. Vedle sedmnácti časem prověřených skladeb, z nichž jmenujme alespoň namátkou Muziko, muziko česká, Za rok, za dvě léta, Škoda lásky nebo Zbraslavská, najdete dvacetiminutovou (!) směs třiadvaceti populárních melodií Hezky od podlahy, v jejímž rámci zaznějí třeba trvalky Až budou trumpety zpívat, Jetelíček u vody, Květinová, Jednou dvakrát či Zůstaň tu s námi, muziko... česká. Skladby Jaromíra Vejvody, Karla Vacka, Karla Valdaufa či Václava Bláhy zpívají Erika Bauerová, Jiřina Salačová, Svatava Černá, Josef Zíma, Zdeněk Matouš, Sestry Skovajsovy a mnoho dalších.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dechová hudba Supraphon – Zůstaň tu s námi, muziko česká! a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Dechová hudba Supraphon – Zůstaň tu s námi, muziko česká!
Právě si prohlížíte...

86,- Kč