Dechová hudba Plzeňačka, Chmelova staročeská dechovka – Na Šumavě je dolina

Dechová hudba Plzeňačka, Chmelova staročeská dechovka – Na Šumavě je dolina
86 86 1639
86,- Kč

Původní cena: 86,- Kč


Hodnocení:


Dechová hudba Plzeňačka, Chmelova staročeská dechovka – Na Šumavě je dolina z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Dechová hudba Plzeňačka, Chmelova staročeská dechovka – Na Šumavě je dolina .

Detailní informace

V roce 1969 vydal Supraphon v řadě folklorních titulů LP a MC pod názvem Na Šumavě je dolina s podtitulem Lidové písně hrají Chmelova staročeská dechovka a Dechová hudba Plzeňačka. Mimo titulní Na Šumavě je dolina obsahoval další velmi známé a oblíbené valčíky jako např. Malý hošík černovlasý, Do lesíčka na čekanou, Rekrutská, polky Husaři jedou, Když jsem šel (od svej milej), Dragouni, dragouni, Od Bílé hory, My sme chasníci, Župajda, župajda atd. Titul našel velmi rychle cestu ke svým posluchačům, a tak není tedy divu, že nyní přináší Supraph...on pro milovníky lidové hudby, kteří zároveň kladou důraz na kvalitní interpretaci, jeho digitální verzi na CD.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dechová hudba Plzeňačka, Chmelova staročeská dechovka – Na Šumavě je dolina a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Dechová hudba Plzeňačka, Chmelova staročeská dechovka – Na Šumavě je dolina
Právě si prohlížíte...

86,- Kč