Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

David Gilmour – Live At Pompeii Blu-ray

David Gilmour – Live At Pompeii Blu-ray

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


David Gilmour – Live At Pompeii Blu-ray z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným David Gilmour – Live At Pompeii Blu-ray .

Detailní informace

V roce 2015 odehrál David Gilmour sérii koncertů na významných historických místech po celém světě. O rok později se stal prvním umělcem od dob gladiátorů, který vystoupil v amfiteátru v Pompejích. Stalo se tak 7. a 8. července 2016, kdy proběhly dvě spektakulární show ve stínu Vesuvu, a to přesně 45 let po legendárním filmovém koncertu Pink Floyd Live At Pompeii.
Sám David Gilmour k vystoupení dodává: "Je to magické místo a vrátit se sem zpátky, vidět znovu pódium a arénu bylo zcela ohromující. Je to místo plné duchů..."
Záznam konce...rtu, který byl natáčen ve 4k režisérem Gavinem Elderem, je kompilátem toho nejlepšího z obou představení. Show je spektakulárním audiovizuálním zážitkem s obrovskými obrazovkami, lasery, pyrotechnikou a kapelou s hvězdným obsazením.
Koncert obsahuje skladby z celé Davidovy sólové kariéry i ze slavných hitů Pink Floyd, jako jsou "Wish You Were Here," "Comfortably Numb" nebo "One Of These Days."

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

David Gilmour – Live At Pompeii Blu-ray a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

David Gilmour – Live At Pompeii Blu-ray
Právě si prohlížíte...

729,- Kč