Concept Art Orchestra – Vánoce dospělých

Concept Art Orchestra – Vánoce dospělých
149 149 1919
149,- Kč

Původní cena: 149,- Kč


Hodnocení:


Concept Art Orchestra – Vánoce dospělých z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Concept Art Orchestra – Vánoce dospělých .

Detailní informace

Předchozí album předního českého jazzového big bandu "Concept Art Orchestra" získalo v roce 2015 cenu Anděl v kategorii jazzové album roku. Album s názvem "The Prague Six" obsahovalo skladby šesti mladých autorů, zásadních postav na české jazzové scéně - dirigentky bigbandu a trumpetistky Štěpánky Balcarové, saxofonisty Luboše Soukupa, klavíristů Víta Křišťana, Martina Brunnera a Tomáše Sýkory a trombonisty Jana Jiruchy ml. Stejné autorské sdružení je podepsáno i pod novinkou nazvanou "Vánoce dospělých". Pro několikrát již koncertně provedený p...rojekt progresivně aranžovaných vánočních koled i Vánocemi volně inspirovaných písní (například na básně Jana Skácela nebo Fráni Šrámka) přizval orchestr zpěváky Dana Bártu, Markétu Foukalovou a Milana Cimfeho. Společným jmenovatelem všech skladeb jsou sice Vánoce, ale nejde o klasickou "sezónní" nahrávku, která má šanci zaznít jen u vánočního stromku - album je zcela nadčasové a lze si jej vychutnat v průběhu celého roku.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Concept Art Orchestra – Vánoce dospělých a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Concept Art Orchestra – Vánoce dospělých
Právě si prohlížíte...

149,- Kč