Chorus & Disco Company – Dolina diamentów. Antologia 1978 CD

Chorus & Disco Company – Dolina diamentów. Antologia 1978 CD
329 329 1142
329,- Kč

Původní cena: 329,- Kč


Hodnocení:


Chorus & Disco Company – Dolina diamentów. Antologia 1978 CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Chorus & Disco Company – Dolina diamentów. Antologia 1978 CD .

Detailní informace

V roce 1978 Leszek Bogdanowicz (Bob Roy) vyzval polské posluchače k tanci. Dvě alba vydaná projektem Chorus & Disco Company nám přinesla zajímavou zábavnou hudbu, která kombinuje disco rytmus s plnohodnotnými smyčcovými sekcemi. Přestože Bogdanowiczovy výtvory neovládly taneční parkety, skladba "Discoland" se stala velmi populární. Jen o pár dekád později. V Londýně. "Dolina diamentów. Antologia 1978" je kolekce všech dochovaných nahrávek Chorus & Disco Company, tedy kompletní obsah alb "Światła dyskoteki" a "Discoland". Taneční rytmická sekce,... tesklivá smyčcová sekce a řídce (ale kreativně) užité syntezátory dávají celému dílu jedinečný charakter. "Boogie Moogie", "Bongo Boy" a "Alfred wśród ptaków" znějí i dnes stále velmi zajímavě, zatímco sólové party Henryka Miśkiewicze, Zygmunta Zgraji and Pawła Perlińského dávají jednotlivým skladbám skvělý zvuk. Ačkoliv ve skladbách Chorus & Disco Company nalézáme vlivy hvězd disco éry, charakteristický zvuk projektu Leszka Bogdanowicze a…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chorus & Disco Company – Dolina diamentów. Antologia 1978 CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Chorus & Disco Company – Dolina diamentów. Antologia 1978 CD
Právě si prohlížíte...

329,- Kč