Český pěvecký sbor, Česká filharmonie, Václav Smetáček – Dvořák: Stabat Mater

Český pěvecký sbor, Česká filharmonie, Václav Smetáček – Dvořák: Stabat Mater
239 239 72
239,- Kč

Původní cena: 239,- Kč


Hodnocení:


Český pěvecký sbor, Česká filharmonie, Václav Smetáček – Dvořák: Stabat Mater z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Český pěvecký sbor, Česká filharmonie, Václav Smetáček – Dvořák: Stabat Mater .

Detailní informace

Úchvatný poetický text středověké sekvence Stabat Mater, připisovaný většinou italskému právníkovi a později františkánovi Jacobovi de Benedictis (1230-1306), inspiroval nepřehlednou řadu skladatelů k vytvoření skladeb, jež často patří k vrcholu jejich tvorby. Antonín Dvořák (1841-1904), který přišel na sklonku léta 1877 o své dvě děti, opřel svůj nekonečný žal o slavný latinský text, a vzniklo tak jedno z jeho nejuctívanějších děl. Stereofonní záznam Stabat Mater s Václavem Smetáčkem za dirigentským pultem České filharmonie a se sólisty zvučný...ch jmen byl naposledy vydán v době svého vzniku (1962), avšak jeho zvuková i interpretační kvalita je i dnes s to významně obohatit supraphonskou kolekci nahrávek tohoto klenotu české duchovní hudby.
Klenot české duchovní hudby v neznámém provedení!

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Český pěvecký sbor, Česká filharmonie, Václav Smetáček – Dvořák: Stabat Mater a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Český pěvecký sbor, Česká filharmonie, Václav Smetáček – Dvořák: Stabat Mater
Právě si prohlížíte...

239,- Kč