Brno - Brass - Band, Evžen Zámečník – Brno-Brass-Band

Brno - Brass - Band, Evžen Zámečník – Brno-Brass-Band
99 99 1923
99,- Kč

Původní cena: 99,- Kč


Hodnocení:


Brno - Brass - Band, Evžen Zámečník – Brno-Brass-Band z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Brno - Brass - Band, Evžen Zámečník – Brno-Brass-Band .

Detailní informace

Komentář k původnímu LP Pantonu 8111 0423 z roku 1985: Brno Brass Band - BBB - komorní soubor Státního divadla v Brně - ansámbl žesťových nástrojů doplněný pulsací bicích nástrojů založil 1982 skladatel Evžen Zámečník ze sólistů orchestru Janáčkova divadla a Státní filharmonie v Brně. Vznikl tak soubor, který i v současné době velké konjunktury žesťových skupin má originální dramaturgii, původní a stále se rozrůstající repertoár a interpretační kvality, které jej v krátké době vynesly na špičku podobných snah u nás. E. Zámečník dokázal zaintere...sovat pro nově vzniklý ansámbl řadu předních českých skladatelů. Kromě tohoto soudobého repertoárového fondu vytvořil typ brilantního aranžmá především ze skladatelů české meziválečné avantgardy (B. Martinů, J. Ježek). K nim přistupují realizace instrumentálních skladeb počínaje J. S.Bachem přes Verdiho až k Chačaturjanovi. Jednota tohoto aranžmá je dána osobností aranžéra, který obohacuje a doplňuje svou vlastní kompoziční tvorbu pro ansámbl,…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Brno - Brass - Band, Evžen Zámečník – Brno-Brass-Band a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Brno - Brass - Band, Evžen Zámečník – Brno-Brass-Band
Právě si prohlížíte...

99,- Kč