Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Blackmagic Design Mini Converter SDI to Analog 4K

Blackmagic Design Mini Converter SDI to Analog 4K

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Blackmagic Design Mini Converter SDI to Analog 4K z kategorie elektronika, video, zařízení pro přenos videa, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Blackmagic Design Mini Converter SDI to Analog 4K .

Detailní informace

Mini Converter SDI to Analog 4K obsahuje vše co potřebujete na konverzi videa SD, HD, 3G a 6G - SDI na analogové v komponentě HD / SD, video NTSC a PAL. Vestavěný převodník znamená, že můžete dokonce připojit zdroje Ultra HD ke komponentního videu v rozlišení SD nebo HD, jakož i NTSC a PAL! Snadno připojíte jakékoliv analogové zařízení, například Betacam SP, VHS a videomonitory!
Připojení
Video vstupy SDI - 1 x SD, HD nebo 6G - SDI.... 1 x ALT SDI vstup pro automatické přepnutí, pokud selže hlavní vstup.
Video výstupy SDI - 1 x výstup SDI Video Loop.
Analogové video výstupy - NTSC, PAL, S - Video a komponentní SD / HD ze vstupu 6G - SDI.
Analogové zvukové výstupy - 2 kanály profesionálního vyváženého analogového zvuku se standardními 1/4 palcovými konektory.
Digitální zvukové výstupy - 2 kanály profesionálního vyváženého digitálního signálu se standardními 1/4 palcovými konektory.
Redundantní vstup SDI - Automaticky se přepne, pokud dojde ke ztrátě hlavního vstupu SDI.
Podpora více frekvencí - Automatická detekce SD, HD nebo 6G - SDI.
Aktualizace a konfigurace - USB
Reclocking - Ano
Země původu: Singapur Varianta: 4K Hmotnost netto (kg): 0.302 Výška (mm): 22.9 Délka (mm): 92.2 Šířka (mm): 122.9 Napájení: Adaptér Adaptér součástí: Ano Balení obsahuje: Adaptér Balení obsahuje: Manuál Ethernet: Ne 4K formát: 3840x2160p 4K formát: 4096x2160p 2K formát: 2048x1080PsF 2K formát: 2048x1080p HD formát: 720p HD formát: 1080i HD formát: 1080p HD formát: 1080PsF SD formát: NTSC SD formát: PAL Vstupy: 6G-SDI Výstupy: BNC Výstupy: Jack 6,3 mm : Ano : Ano SDI Audio In: Ano SDI Audio Out: Ano

Produkt je výrobek značky Blackmagic Design ,distribuovaný s EAN kódem 9338716002591.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Blackmagic Design, Video Blackmagic Design, Zařízení pro přenos videa Blackmagic Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Blackmagic Design Mini Converter SDI to Analog 4K a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, zařízení pro přenos videa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Blackmagic Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Blackmagic Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Blackmagic Design Mini Converter SDI to Analog 4K
Právě si prohlížíte...

8490,- Kč