Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Blackmagic Design Mini Converter SDI Distribution 4K

Blackmagic Design Mini Converter SDI Distribution 4K

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Blackmagic Design Mini Converter SDI Distribution 4K z kategorie elektronika, video, zařízení pro přenos videa, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Blackmagic Design Mini Converter SDI Distribution 4K .

Detailní informace

Pokud se potřebujete připojit k více zařízením SDI, pak je Mini Converter SDI Distribution 4K dokonalým řešením! Připojte jeden zdroj SDI k 8 zpětně taktovaným výstupem SDI s automatickým přepínáním mezi všemi video formáty SD - SDI, HD - SDI, 3G - SDI a 6G - SDI, plus všemi ASI, pomocnými a vloženými zvukovými formáty.
Připojení
Video vstupy SDI - Přepínatelné mezi SD, HD a 6G - SDI....
Reclocking - Ano
Video výstupy SDI - 8 výstupů se automaticky shoduje s video vstupem SDI.
Podpora více frekvencí - Automatická detekce SD, HD nebo 6G - SDI.
Země původu: Singapur Varianta: 4K Vstupy: SDI Výstupy: SDI Ethernet: Ne SD formát: NTSC SD formát: PAL HD formát: 720p HD formát: 1080p HD formát: 1080i HD formát: 1080PsF 2K formát: 2048x1080PsF 2K formát: 2048x1080p 4K formát: 4096x2160p : Ano : Ano Napájení: Adaptér Adaptér součástí: Ano Balení obsahuje: Adaptér Balení obsahuje: Manuál Výška (mm): 23.0 Šířka (mm): 122.0 Délka (mm): 92.0 Hmotnost netto (kg): 0.336 : Ne : Ano SDI Audio In: Ano SDI Audio Out: Ano

Produkt je výrobek značky Blackmagic Design ,distribuovaný s EAN kódem 9338716002621.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Blackmagic Design, Video Blackmagic Design, Zařízení pro přenos videa Blackmagic Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Blackmagic Design Mini Converter SDI Distribution 4K a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, zařízení pro přenos videa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Blackmagic Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Blackmagic Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Blackmagic Design Mini Converter SDI Distribution 4K
Právě si prohlížíte...

8490,- Kč