Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Blackmagic Design Mini Converter HDMI to SDI 6G

Blackmagic Design Mini Converter HDMI to SDI 6G

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Blackmagic Design Mini Converter HDMI to SDI 6G z kategorie elektronika, video, zařízení pro přenos videa, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Blackmagic Design Mini Converter HDMI to SDI 6G .

Detailní informace

Mini Converter HDMI to SDI 6G obsahuje vše co potřebujete na konverzi HDMI zařízení na SDI video na SD, HD a Ultra HD video formát. S nezávislým audio připojením lze vložit i SDI zvuk z HDMI, AES / EBU nebo vyvážených analogových zvukových vstupů. Mini převodník HDMI na SDI 6G je dokonalým řešením převod spotřebitelských HDMI kamer nebo počítačů na vysílání v kvalitě SDI!
Připojení
Video v&...yacute;stupy SDI - 2 x video výstup SDI. Automaticky se shoduje s SD, HDA 6G - SDI HDMI video vstup.
HDMI video vstupy - Vstup HDMI typu A
Analogové zvukové vstupy - 2 kanály profesionálního vyváženého analogového zvuku se standardními 1/4 palcovými konektory.
Digitální zvukové vstupy - 4 kanály digitálního zvuku AES / EBU.
Podpora více frekvencí - Automatická detekce SD, HD nebo 6G - SDI.
Aktualizace a konfigurace - USB
Reclocking - Ano
Země původu: Singapur Vstupy: HDMI Výstupy: SDI Vstupy: Jack 6,3 mm Výška (mm): 22.9 Šířka (mm): 114.0 Délka (mm): 92.2 Hmotnost netto (kg): 0.243 Ethernet: Ne : Ano : Ano : Ano Napájení: Adaptér Adaptér součástí: Ano Balení obsahuje: Adaptér Balení obsahuje: Manuál : Ano SDI Audio Out: Ano SDI Audio In: Ne : Ne : Ne 4K formát: 3840x2160p HD formát: 1080p HD formát: 1080i HD formát: 720p SD formát: NTSC SD formát: PAL : Ano

Produkt je výrobek značky Blackmagic Design ,distribuovaný s EAN kódem 9338716005165.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Blackmagic Design, Video Blackmagic Design, Zařízení pro přenos videa Blackmagic Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Blackmagic Design Mini Converter HDMI to SDI 6G a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, zařízení pro přenos videa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Blackmagic Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Blackmagic Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Blackmagic Design Mini Converter HDMI to SDI 6G
Právě si prohlížíte...

4190,- Kč