Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Powerbanka FIXED Zen Slim 5000 mAh, black

Powerbanka FIXED Zen Slim 5000 mAh, black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Powerbanka FIXED Zen Slim 5000 mAh, black z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, napájení, baterie, záložní zdroje, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Powerbanka FIXED Zen Slim 5000 mAh, black .

Detailní informace

Powerbanka FIXED Zen Slim 5000 představuje ideální kombinaci dostatečné energie a kompaktní velikosti. S technologií Rapid Charge dokáže powerbanka FIXED Zen Slim rychle dobíjet proudem 2A a výrazně tak urychlí dobu nabíjení vašeho smartphonu. MicroUSB kabel je schovaný přímo v těle powerbanky, nemusíte se tedy bát jeho případné ztráty. V balení navíc naleznete i redukce na USB-C a Lightning konektory, díky tomu se powerbanku připojíte ke všem druhům zařízení. Pokud chcete nabíjet váš telefon v kapse nebo batohu, jistě oceníte nalepovací přísav...ky v balení, kterými lze zajistit telefon přímo k tělu powerbanky. Během dobíjení máte díky LED diodám neustále přehled o aktuálním stavu energie v baterii. Vlastnosti powerbanky: záložní přenosná baterie výstupní proud: max 1.5 A technologie Rapid Charge s podporou rychlého nabíjení USB port extra tenká LED indikace stavu baterie adaptéry na USB-C a Lightning nalepovací přísavky v balení Barva: black/černá Kapacita: 5000mAh Kompatibilní: mobilní telefony,...

Produkt je výrobek značky Fixed ,distribuovaný s EAN kódem 8591680077694.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Fixed, Elektronika – příslušenství Fixed, Napájení Fixed, Baterie Fixed, Záložní zdroje Fixed.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Powerbanka FIXED Zen Slim 5000 mAh, black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, napájení sleva, baterie sleva, záložní zdroje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fixed a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fixed najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Powerbanka FIXED Zen Slim 5000 mAh, black
Právě si prohlížíte...

299,- Kč