Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá,Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá - 8% sleva

-8%
Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá,Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá
Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá,Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá
Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá,Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá
Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá,Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá
3 684 4 020 1099
3 684,- Kč

Původní cena: 4 020,- Kč


Hodnocení:


Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá,Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá z kategorie nábytek, zahradní nábytek, zahradní stoly, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá,Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá .

Zlevněné zboží

Tento polyratanový zahradní stůl v sobě spojuje funkčnost se stylem a zaručeně se na vaší zahradě, verandě nebo v jiném obytném prostoru stane poutavým doplňkem. Venkovní stůl je zhotovený z ocelového rámu s práškovým nástřikem a polyratanového výpletu, je tedy robustní a stabilní. Stolní deska je vyrobená z tvrzeného skla, takže se snadno čistí. Zahradní stůl se vyznačuje lehkou konstrukcí, můžete ho proto bez námahy přesunovat z místa na místo. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho či...stit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čištění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva: hnědá / průhlednáčerná / průhlednábéžová / černáčernábíláVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: polyratan / kov / skloRozměry: šířka: 90 cmhloubka: 90 cmvýška: 75 cm tloušťka desky: 5cmHmotnost: 20 kgDodáváno v demontu. ,Tento polyratanový zahradní stůl v sobě spojuje funkčnost se stylem a zaručeně se na vaší zahradě, verandě nebo v jiném obytném prostoru stane poutavým doplňkem. Venkovní stůl je zhotovený z ocelového rámu s práškovým nástřikem a polyratanového výpletu, je tedy robustní a stabilní. Stolní deska je vyrobená z tvrzeného skla, takže se snadno čistí. Zahradní stůl se vyznačuje lehkou konstrukcí, můžete ho proto bez námahy přesunovat z místa na místo. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čištění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva: hnědá / průhlednáčerná / průhlednábéžová / černáčernábíláVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: polyratan / kov / skloRozměry: šířka: 90 cmhloubka: 90 cmvýška: 75 cm tloušťka desky: 5cmHmotnost: 20 kgDodáváno v demontu. 

Produkt je výrobek značky Vida ,distribuovaný s EAN kódem 8720286666357.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Vida, Zahradní nábytek Vida, Zahradní stoly Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 20.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá,Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, zahradní nábytek sleva, zahradní stoly sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá,Zahradní stůl sklo / polyratan Dekorhome Černá
Právě si prohlížíte... - 8% sleva

3684,- Kč