Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lanit Plast Zahradní obrubník GARDEN EDGE HOBBY 20 m, černý

Lanit Plast Zahradní obrubník GARDEN EDGE HOBBY 20 m, černý
Lanit Plast Zahradní obrubník GARDEN EDGE HOBBY 20 m, černý
Lanit Plast Zahradní obrubník GARDEN EDGE HOBBY 20 m, černý
Lanit Plast Zahradní obrubník GARDEN EDGE HOBBY 20 m, černý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lanit Plast Zahradní obrubník GARDEN EDGE HOBBY 20 m, černý z kategorie kutilství a řemeslo, ploty a zábrany, zahradní obrubníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Lanit Plast Zahradní obrubník GARDEN EDGE HOBBY 20 m, černý .

Detailní informace

Plastový obrubník Garden Edge Hobby je skvělý prvek pro neviditelné ukončení okrajů zatravňovací či zámkové dlažby. Je taktéž vhodný k oddělení dvou zahradních ploch, například chodníků, záhonů s mulčovací kůrou nebo štěrkem a trávníku. Tento obrubník se zcela zapustí do země a zůstává skryt. Je vyrobený z tvarovatelného recyklovaného plastu, který lze po nahřátí v teplé vodě různě ohýbat a tvarovat. Při montáži obrubníku je nutné ho správně ukotvit k podkladu. Fixaci provedete v běžném podloží pomocí plastových hřebů&n...bsp;a v jílovitém či pevnějším podloží pomocí kovových hřebů. Rovné úseky je třeba ukotvit pomocí 3 kusů hřebů na 1 metr délky a oblouky pomocí 6 kusů hřebů na 1 metr délky. Po ukotvení se obrubníky přisypou zeminou do požadované výšky. Tento typ obrubníku je vhodný i pro umístění do svahu, kde udrží štěrk, kamínky nebo mulčovací kůru.
Vyznačuje se dlouhodobou životností, zůstává barevně stálý, je odolný proti působení UV záření, proti vysokým i nízkým teplotám. Přednosti
Jednoduchá tvarovatelnost a instalace  Následná bezproblémová údržba trávníku Vysoká kvalita použitého materiálu Propojitelnost jednotlivých částí Stálé usazení obrubníku a odolnost vůči nepříznivým vlivům
   Parametry
Materiál: recyklovaný plast Výška: 12 cm Návin: 20 m Rozměr cívky: 30 x 30 x 12 cm Barva: černá
Montáž Instalace zahradního obrubníku Garden Edge Hobby je velmi jednoduchá a zvládne ji každý.
Na zvoleném místě vyhloubíme 11 cm hlubokou rýhu. Obrubník přiložíme ke stěně rýhy. Obrubník zajistíme ideálně plastovými kolíky nebo hřeby.  Obrubník zasypeme zvolenou horninou / štěrkem / kačírkem a povrch upravíme podle svých představ
 

Produkt je výrobek značky Lanit Plast.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Lanit Plast, Ploty a zábrany Lanit Plast, Zahradní obrubníky Lanit Plast.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Hmotnost: 10 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lanit Plast Zahradní obrubník GARDEN EDGE HOBBY 20 m, černý a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, ploty a zábrany sleva, zahradní obrubníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lanit Plast a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lanit Plast najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lanit Plast Zahradní obrubník GARDEN EDGE HOBBY 20 m, černý
Právě si prohlížíte...

1730,- Kč