Amispol Skrytý obrubník 12,5 cm x 8 m

Amispol Skrytý obrubník 12,5 cm x 8 m
Amispol Skrytý obrubník 12,5 cm x 8 m
Amispol Skrytý obrubník 12,5 cm x 8 m
Amispol Skrytý obrubník 12,5 cm x 8 m
548 520 383
548,- Kč

Původní cena: 520,- Kč


Hodnocení:


Amispol Skrytý obrubník 12,5 cm x 8 m z kategorie kutilství a řemeslo, ploty a zábrany, zahradní obrubníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Amispol Skrytý obrubník 12,5 cm x 8 m .

Detailní informace

Plastový obrubník Amispol je skvělý prvek pro neviditelné ukončení okrajů zatravňovací či zámkové dlažby. Je taktéž vhodný k oddělení dvou zahradních ploch, například chodníků, záhonů s mulčovací kůrou nebo štěrkem a trávníku. Tento obrubník se zcela zapustí do země a zůstává skryt. Je vyrobený z tvarovatelného recyklovaného plastu, který lze po nahřátí v teplé vodě různě ohýbat a tvarovat.
Při montáži obrubníku je nutné ho správně ukotvit k podkladu. Fixaci provedete v běžném podloží pomocí plastových hřebů a v jí...lovitém či pevnějším podloží pomocí kovových hřebů. Rovné úseky je třeba ukotvit pomocí 3 kusů hřebů na 1 metr délky a oblouky pomocí 6 kusů hřebů na 1 metr délky. Po ukotvení se obrubníky přisypou zeminou do požadované výšky. Tento typ obrubníku je vhodný i pro umístění do svahu, kde udrží štěrk, kamínky nebo mulčovací kůru.
 Přednosti
Jednoduchá tvarovatelnost a instalace — bez problému lze tvarovat od oblouků až po pravé úhly a to vše za pomoci pilky na železo a paličky Následná bezproblémová údržba trávníku — na rozdíl od betonových či cihlových palisád se již při úpravě okrajů trávníku nemusíte bát o svou sekačku — při správném usazení lze obrubník jednoduše přejet a nic se mu nestane a na okrajích trávníku již nezůstane zbytková vysoká tráva Vysoká kvalita použitého materiálu — obrubník je odolný -20 stupňovým mrazům, stejně jako 30 stupňovému horku; výrobce udává životnost tohoto obrubníku až 30 let Propojitelnost jednotlivých částí — dva kusy skrytého obrubníku stačí přes sebe dostatečně přeložit a probít hřebíkem; v případě potřeby lze dvě balení obrubníků na sebe navázat pomocí zámků, které jsou součástí konce každého balení obrubníku Stálé usazení obrubníku a odolnost vůči nepříznivým vlivům — díky specificky uzpůsobené konstrukci nedochází k vyjíždění obrubníku nad povrch či jeho prohlubování ani při velkých mrazech či mohutných deštích
  Parametry
Materiál: recyklovaný plast Výška: 12,5 cm Návin: 8 m Barva: černá Hmotnost: 4 kg
Montáž
Po rozbalení obrubníku z obalu jej rozviňte a nechte několik minut nahřát na sluníčku. Obrubník se narovná a následně se s ním lépe pracuje. Naměřte si potřebnou délku a z celku následně takový kus obrubníku odřízněte pomocí pilky na želeno či odstřihněte za použití zahradních nůžek. Následují dva možné způsoby ukotvení obrubníku do země: 1) V místě, kam chcete obrubník instalovat vyhlubte pomocí rýče zhruba 10 cm hlubokou rýhu. Následně do ní obrubník zasaďte a pomocí paličky zatlučte do země tak, aby nad úroveň terénu vyčníval pouze 1 cm obrubníku. 2) Ve druhém případě vytvořte v místě instalace hlubší a širší brázdu, tak aby jste měli rovnou hranu na straně trávníku. Taktéž přiložte obrubník tak, aby vyčníval pouze 1 cm na úroveň terénu a následně obrubník probijte hřebíkem do rovné plochy trávníku. Na stranu záhonu či jiné plochy, kterou oddělujete od trávníku položte geotextílii a následně ji zasypejte zeminou a navrch přidejte např. mulčovací kůru či kamínky.
Na následujících videích se můžete nechat inspirovat k dalšímu využití skrytého obrubníku či jeho názornému způsobu instalace.
 

Produkt je výrobek značky Amispol ,distribuovaný s EAN kódem 8592995001237.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Amispol, Ploty a zábrany Amispol, Zahradní obrubníky Amispol.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Hmotnost: 4 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Amispol Skrytý obrubník 12,5 cm x 8 m a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, ploty a zábrany sleva, zahradní obrubníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Amispol a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Amispol najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Amispol Skrytý obrubník 12,5 cm x 8 m
Právě si prohlížíte...

548,- Kč