Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Zoomed osvětlení ReptiSun 10.0 Mini Compact 13W

Zoomed osvětlení ReptiSun 10.0 Mini Compact 13W

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zoomed osvětlení ReptiSun 10.0 Mini Compact 13W z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Zoomed osvětlení ReptiSun 10.0 Mini Compact 13W .

Detailní informace

Vlastnosti: Reptisun 10.0 poskytuje UVB, UVA a viditelné světlo. UVB: UVB vlnové délky zabraňují metabolickému onemocnění kostí v zajetí u plazů. UVA: UVA vlnové délky pomáhají navodit chuť k páření, krmení a dalšímu přirozenému chování u ještěrek, želv, hadů, a obojživelníků. Používá se i v zoologických zahradách, u veterinářů a špičkových chovatelů plazů. Simuluje sluneční světlo a pomáhá želvám vyvinout silný, zdravý krunýř. UVB, v kombinaci s teplem, umožňuje syntézu vitaminu D3, který je zodpovědný za metabolismus vápníku. Stejně jako potř...ebujeme slunce, plazi potřebují specializované osvětlení, aby se jim dařilo. Bez správného osvětlení se může vyvinout metabolické onemocnění kostí. S ReptiSun osvětlením, může váš plaz žít dlouhý a zdravý život. Vzdálenost osvětlení: Toto osvětlení bude poskytovat prospěšné UVB o vzálenosti 9 ^ od světla k výhřevnému místu. Kdy je potřeba vyměnit světlo: Toto osvětlení bude poskytovat zvířatům prospěšné UVB po dobu 12 měsíců při používaní 10 až 12 hodiny denně. Zaznamenejte datum prvního použití na žárovku a vyměňte po 12 měsících.

Produkt je výrobek značky Zoomed ,distribuovaný s EAN kódem 0097612340112.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Zoomed, Potřeby pro domácí zvířata Zoomed.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.32 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zoomed osvětlení ReptiSun 10.0 Mini Compact 13W a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zoomed a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zoomed najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zoomed osvětlení ReptiSun 10.0 Mini Compact 13W
Právě si prohlížíte...

389,- Kč