Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini - Ruční vysavač

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini - Ruční vysavač
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini - Ruční vysavač
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini - Ruční vysavač
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini - Ruční vysavač

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini - Ruční vysavač z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini - Ruční vysavač .

Detailní informace

Ruční vysavač Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini
Ruční vysavač kompaktní velikosti
Vysoký sací výkon 6 000 Pa
Multifunkční nástavec pro různé účely
Bezkartáčový motor nabízející 88000 otáček za minutu
Odstraňuje prach a nečistoty jediným kliknutím
Výdrž vysávání až 30 min.
Hmotnost pouhých 0,5 kg
Jeden výkonostní režim
Představení vysavače Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini
Potřebujete uklidit malý nepořádek, ale nechce se vám kvůli tomu vytahovat velký vysavač? Řešením je přenosný vysavač Xiaomi Mi Vacuu...m Cleaner Mini. Filtrování vzduchu obstarává HEPA filtr a na nečistoty má připravenou nádobku o objemu 0,1 l. Ruční vysavač Xiaomi je napájen pomocí adaptéru, kabely vám tedy nebudou na obtíž. Pokud je plně nabitý, tak vydrží fungovat až 30 min. V balení navíc nechybí ani užitečné nástavce, jako např. kartáčová a štěrbinová hubice.
Kompaktní pomocník
Kromě kompaktních rozměrů zaujme tento přístroj také moderním designem, kterému dominují oblé linie a bílá barva. Díky hmotnosti pouhých půl kilogramu, která odpovídá půllitrové láhvi s pitím, není práce s vysavačem nijak fyzicky náročná. Přístroj je kompaktní, snadno použitelný a vhodný pro různé menší úklidové akce v domácnosti.
Výkonný motor
Vysávání prachu a nečistot zajišťuje výkonný bezkartáčový motor, schopný dosahovat až 88 000 otáček za minutu, se dvěma ventilačními otvory, které snižují energetické ztráty a zlepšují účinnost čištění. K jeho přednostem patří rychlý systém spuštění a vypnutí, díky čemuž nedochází k uváznutí nečistot v sacím mechanismu.
Šikovné příslušenství
Součástí balení je praktická hubice kartáčová a nástavec se štěrbinovou hubicí, které lze používat společně i odděleně. S nástavcem se dostanete i do hůře přístupných míst, bez něj naopak oceníte snadnou ovladatelnost. Kromě běžného úklidu se Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini hodí například pro čištění klávesnic počítačů a notebooků.
Péče o auto
Malý, kompaktní vysavač se může stát vaší tajnou zbraní v dokonalé péči o auto. Snadno s ním uklidíte nečistotu v koberečcích, na podlaze i v sedačkách. Můžete si tak užívat čisté prostředí nejen doma, ale i při svých cestách a výletech.
Praktický ve všech směrech
Přístroj nabízí jednu úroveň sání a vysavč při plném nabití vydrží 30 minut. K nabíjení slouží konektor USB-C, takže k doplňování energie můžete použít například nabíječku od telefonu.
Snadno vysypatelný zásobník
K čemu by byl sebesilnější vysavač, kdyby se z něj nasbírané nečistoty špatně vysypávaly? V případě Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini se něčeho takového nemusíte bát - stačí stisknout tlačítko na nádobce a vysypat její obsah třeba do odpadkového koše.
Účinná filtrace
Pochopitelně nechybí několikastupňové filtrování, jehož součástí je i HEPA filtr, schopný zachytit více než 99,5 % malých prachových částic. Filtry jsou omyvatelné, takže když se zanesou, stačí je propláchnout vodou a nechat vyschnout.
Technická

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177723193.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Xiaomi, Domácí spotřebiče Xiaomi, Vysavače Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini - Ruční vysavač a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini - Ruční vysavač
Právě si prohlížíte...

999,- Kč