Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential - Robotický vysavač a mop 2v1

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential - Robotický vysavač a mop 2v1
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential - Robotický vysavač a mop 2v1
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential - Robotický vysavač a mop 2v1
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential - Robotický vysavač a mop 2v1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential - Robotický vysavač a mop 2v1 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential - Robotický vysavač a mop 2v1 .

Detailní informace

Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential
Ovladatelný přes telefon - aplikace v anglickém jazyce
Sací tlak až 2200 Pa
Samostatné senzory pro efektivní úklid
2 boční kartáčky
HEPA filtr (součást balení)
Funkce mopování
200 ml nádobka na vodu
Čerpadlo pro přesnou regulaci vody
Automaticky se dobije a pokračuje v úklidu od místa, kde přerušil
Li-Ion baterie
Gyroskopická navigace
Maximální plocha vysávání až 120 m2
Představení robotického vysavače Xiaomi Mi Robot Vacuum M...op Essential
Tento chytrý robotický vysavač Xiaomi Mi může začít s vysáváním vašeho domu ihned, jakmile odejdete do práce. Má vysoký sací výkon díky kvalitnímu japonskému motoru značky NIDEC se sacím tlakem až 2200 Pa. Kvalitní 2500 mAh Li-Ion baterie udrží robot v chodu až 90 minut, poté si vysavač sám dojede k nabíjecí stanici a po nabití opět pokračuje tam, kde předtím přestal. Nemusíte se skutečně o nic starat. Pouze vysypete nádržku se smetím. Jak je u Xiaomi dobrým zvykem, veškeré nastavení i samotný průběh čištění můžete sledovat přes mobilní aplikaci Mi Home (Android / iOS), v anglické lokalizaci.
Výkonný motor japonské značky NIDEC
Základem každého kvalitního vysavače je pořádný motor. U robotického vysavače Xiaomi Mi byl nasazen výkonný motor japonské značky NIDEC, který disponuje sacím tlakem až 2200 Pa. Silný motor přijde vhod právě na koberce s delším vlasem nebo při vysávání podél zdí, což je tradiční slabina ostatních robotických vysavačů. Právě k tomu slouží dvojice bočních kartáčků, které nečistoty a prach vhání pod sací jednotku vysavače a pomáhají tak pokrýt maximum uklízeného prostoru.
Funkce mopování
Xiaomi Mi zvládne vysávání a mokré vytírání zároveň. Po nainstalování nádobky na vodu o objemu 200 ml se vysavač automaticky přepne do módu mopování. 
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential disponuje stejně, jako model S5 Max elektronickým vodním čerpadlem pro přesnou regulaci vody.
Do nádobky na vodu nikdy nelijte čistící přípravek! Použít můžete pouze čistou vodu. V případě použití čistícího přípravku dojde k ucpání čerpadla a následného poškození vysavače.
Gyroskopická navigace
Gyroskopická navigace dosahuje téměř dokonalého pokrytí uklizených podlah. Zajišťuje lepší orientaci v prostoru a tím zkracuje dobu úklidu. Zároveň zabraňuje opakovaným přejezdům stejného místa.
Překonávání překážek
Máte doma mezi místnosti přechodové lišty? I s těmi si robotický vysavač Xiaomi Mi poradí. Dokáže přejíždět přechodové lišty až do výše 1,5 cm. Jistě také oceníte, že vám díky své výšce pouhých 8,2 cm uklidí i pod sedačkou, postelí a jiným nábytkem.
Bez starostí, vysavač se o své nabíjení postará sám
S použitím senzorů vysavač lokalizuje nabíjecí stanici. Potom, co je místnost vysátá, se automaticky vrací nejkratší možnou cestou zpět do stanice. Pokud v průběhu vysávání klesne baterie na 20 %, vysavač se sám vrátí do nabíjecí stanice a dobije se na 80 %. Poté pokračuje v úklidu přesně tam, kde přestal.
Ovládání přes mobilní

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177717161.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Xiaomi, Domácí spotřebiče Xiaomi, Vysavače Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential - Robotický vysavač a mop 2v1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential - Robotický vysavač a mop 2v1
Právě si prohlížíte...

3458,- Kč