Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra - Robotický vysavač a mop 2v1

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra - Robotický vysavač a mop 2v1
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra - Robotický vysavač a mop 2v1
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra - Robotický vysavač a mop 2v1
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra - Robotický vysavač a mop 2v1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra - Robotický vysavač a mop 2v1 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra - Robotický vysavač a mop 2v1 .

Detailní informace

Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra
Ovladatelný přes telefon - aplikace v anglickém jazyce
Sací výkon až 4000 Pa
HEPA filtr 
Podpora hlasových asistentů Google i Alexa
Laserová navigace
Automaticky se dobije a pokračuje v úklidu od místa, kde přerušil
Vysokokapacitní 5200 mAh Li-ion baterie pro extra výdrž a životnost
Maximální plocha vysávání až 240 m²
Možnot dokoupit samovyprazdňovací stanici
Překonání překážek až 2 cm vysoké
Představení robotického vysavače Xiaomi Mi Rob...ot Vacuum Mop 2 Ultra
Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra je nejvybavenějším z modelové řady Mi Robot Vacuum Mop 2. Laserová navigace s LDS mapováním prostoru, baterie s dlouhou výdrží či vyšší sací výkon i na ten největší nepořádek. Ovládání skrz mobilní apliakci je samozřejmostí. Navíc lze k modelu Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra dokoupit samovyprazdňovací stanici, která není součástí balení.
3D přesnost uklízení
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra dokáže rozeznávat nejen stěny a nábytek, ale také konkrétní objekty v prostoru. K orientaci používá 3D skenování prostoru a pomocí strojového učení a umělé inteligence umí detekovat objekty v prostoru a na podlaze. Týká se to hraček, kabelů, částí oblečení i schodů a prahů.
Laserová navigace
Nová laserová navigace LDS a inteligentní plánování tras je přesné pro naskenování celého domu. Díky tomu získáte možnost nastavit si čištění, jaké zrovna potřebujete, a to plné, částečné nebo zónové. Přední ToF senzor přesně detekuje prostorová data a včas se otočí, když narazí na malý prostor pod výškou vysavače.
Vysoký sací výkon
Díky vysokému sacímu výkonu zvládá posbírat i těžší nečistoty a vysávat z různých spár a mezer, přičemž dokáže na jedno nabití uklidit plochu velkou až 240 čtverečních metrů. Podporuje čtyři režimy vysávání a tři režimy mopování s elektrickým dávkováním vody.
Překonávání překážek
Máte doma mezi místnosti přechodové lišty? I s těmi si robotický vysavač Xiaomi Mi poradí. Dokáže přejíždět přechodové lišty až do výše 2 cm. Jistě také oceníte, že vám díky své výšce pouhých 9,9 cm uklidí i pod sedačkou, postelí a jiným nábytkem.
Ovládání přes mobilní aplikaci
Ovládací aplikace Mi Home sdružuje ovládání kompletní chytré domácnosti v podání Xiaomi a jejich partnerů. Na aplikaci je skvělé, že je připojena skrze váš Xiaomi účet ke všem prvkům chytré domácnosti kdekoliv na světě. Nemusíte tak být doma, abyste spustili vysávání podlahy, nebo zkontrolovali, kolik máte doma stupňů.
Díky aplikaci Mi Home si můžete naplánovat, kdy, v jakých místnostech a jak často bude váš robotický pomocník uklízet, případně mu jednorázově pokyn k vysávání zadat, byť už budete třeba sedět v práci. Dále můžete ovládat sací výkon a prohlédnout si trasu, kterou vysavač během práce urazil. Nastavit mu zakázané zóny a pokud dokoupíte samovyprazdňovací stanici, nastavit si můžete i jak často se bude vyprazdňovat nádobka z vašeho vysavače.
Technická specifikace:
Model: Xiaomi Mi

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177746529.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Xiaomi, Domácí spotřebiče Xiaomi, Vysavače Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra - Robotický vysavač a mop 2v1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra - Robotický vysavač a mop 2v1
Právě si prohlížíte...

9999,- Kč