Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ - Robotický vysavač a mop 2v1

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ - Robotický vysavač a mop 2v1
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ - Robotický vysavač a mop 2v1
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ - Robotický vysavač a mop 2v1
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ - Robotický vysavač a mop 2v1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ - Robotický vysavač a mop 2v1 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ - Robotický vysavač a mop 2v1 .

Detailní informace

Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+
Ovladatelný přes telefon - aplikace v anglickém jazyce
3D vyhýbání se překážkám, bez kolizí
Kamerová navigace a inteligentně plánovaná trasa
Vysávání a vytírání v jednom kroku
Sací výkon 3 000 Pa 
Japonský bezkartáčový motor NIEDEC
4 úrovně sání
Velkokapacitní nádoba na prach 550 ml
Levitovaný sací port
Velká baterie o kapacitě 5 200 mAh
Inteligentní 250 ml elektronicky řízená nádržka na vodu
3 úrovně regulace vody, pro jemné čištění<...br />Dvojitý gyroskop
Překoná až 20 mm překážky
Představení robotického vysavače Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro +
Robotický vysavač s funkcní mopování zároveň s vysáváním, to je Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 Pro +. Má novou sací a vytírací matrici a přináší úplný a efektivní zážitek z úklidu. Japonský vysoce výkonný bezkartáčový motor NIEDEC se sáním silným 3000 Pa přináší udržitelné a silné sání. Pomocí nástrojů přizpůsobených k úklidu robotický vysavač okamžitě odstraní prach a nečistoty skryté ve škvírách podlahy. Levitovaný sací port velkého kalibru se přisaje těsně k podlaze. Superhustý kartáč a dvouvrstvá filtrace zajistí precizní úklid. Vestavěná baterie s kapacitou 5200 mAh ve standardním režimu úklidu vydrží až 180 minut. Elektronicky řízená nádržka na vodu automaticky ovládá množství vody, které použije při vytírání. Podlaha je chráněna a rovnoměrně vytřena bez kapek a loužiček vody. Profesionální senzory zlepšují celkový čistící výkon. Prostřednictvím aplikace Mi Home můžete ovládat průběh čištění, používat ji jako dálkové ovládání a časový spínač.
Precizní vyhýbání se překážkám
Účinně detekuje jakékoli překážky, jako jsou kabely či pantofle na podlaze, prostřednictvím senzorům na úrovni fotonů, což je 10krát přesnější než infračervená detekce. Jakmile je detekována překážka, vysavač automaticky zpomalí, aby nedošlo k nárazu.
Robotický vysavač s technologií 3D S-cross se precizně vyhýbá překážkám, stejně jako automaticky řízené vozidlo. 3D technologie ToF se běžně používá u automaticky řízených vozidel, účinně identifikuje překážky, změří vzdálenost k nim a vyhne se jim, díky přesným výpočtům a inteligentním senzorům. Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro + je touto technologií, která našim zákazníkům přinese zcela nový zážitek z chytrého úklidu, vybaven.
Výkonný motor japonské značky NIDEC
Základem každého kvalitního vysavače je pořádný motor. U robotického vysavače Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro + byl nasazen výkonný motor japonské značky NIDEC, který disponuje sacím tlakem až 3 000 Pa. Silný motor přijde vhod právě na koberce s delším vlasem nebo při vysávání podél zdí, což je tradiční slabina ostatních robotických vysavačů. Právě k tomu slouží malý kulatý kartáček, který nečistoty a prach vhání pod sací jednotku vysavače a pomáhá tak pokrýt maximum uklízeného prostoru.
Profesionální senzory
Robotický vysavač je vybaven několika pomocnými polohovacími a detekčními senzory, jako je dvojitý gyroskop, optický snímač

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177724565.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Xiaomi, Domácí spotřebiče Xiaomi, Vysavače Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ - Robotický vysavač a mop 2v1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ - Robotický vysavač a mop 2v1
Právě si prohlížíte...

7539,- Kč