Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tyčový vysavač Rowenta Dual Force 2v1 RH6756WO

Tyčový vysavač Rowenta Dual Force 2v1 RH6756WO
Tyčový vysavač Rowenta Dual Force 2v1 RH6756WO
Tyčový vysavač Rowenta Dual Force 2v1 RH6756WO
Tyčový vysavač Rowenta Dual Force 2v1 RH6756WO

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tyčový vysavač Rowenta Dual Force 2v1 RH6756WO z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, vysavače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tyčový vysavač Rowenta Dual Force 2v1 RH6756WO .

Detailní informace

Bezdrátový vysavač AIR FORCE Flex Dopřejte si vysavač Dual Force 2 v 1 – bezdrátový vysavač s integrovaným ručním vysavačem v jednom snadno použitelném zařízení, které šetří čas a je nesmírně praktickým pomocníkem při každém úklidu. Sací hubice s motorizovaným kartáčem a LED osvětlením se dodává s lithium-iontovým akumulátorem s dlouhou životností a její lehká konstrukce je zárukou rychlého úklidu bez námahy. Ruční vysavač 2 v 1 pro rychlejší úklid Objevte dokonale praktický bezdrátový vysavač s integrovaným ručním vysavačem pro lehký úklid bez... námahy, bez kabelů a bez obtíží všude tam, kde je zapotřebí. Bezdrátový vysavač s dlouhodobým výkonem Výrobek je vybaven nejnovější technologií 21,6V lithium-iontového akumulátoru. Vysoká účinnost i při důkladném úklidu Doba provozu až 45 minut je ideální jak pro zběžný úklid na poslední chvíli, tak pro dlouhý a důkladný úklid. Při nastavení na „min.“ Skvělá pohyblivost pro úklid všech koutů Objevte nový a neuvěřitelně snadný způsob vysávání díky chytrému designu s flexibilní trubicí, která vám umožní vysávat úplně všude, aniž byste se museli předklánět. Skládací rukojeť pro snadné skladování v různých polohách Dokonalou kombinaci bezdrátového a ručního vysavače doplňuje skládací rukojeť, která nabízí praktické skladování bez zbytečného zabírání prostoru. Motorizovaný kartáč s LED osvětlením Získejte lepší viditelnost na špatně osvětlených místech a pod nábytkem pro účinný a snadný úklid všech typů podlah, při kterém nevynecháte žádný roh ani škvíru. Skvělé výsledky úklidu Cyklonový systém pro optimální separaci prachu ze vzduchu Mimořádně nízká hmotnost a skvělý komfort Mimořádně lehká konstrukce s vylepšeným ergonomickým tvarem vnáší do úklidu maximální komfort a promyšlené funkce, jako je vzpřímená poloha pro skladování a rukojeť pro snadný úchop. Úklid bez námahy Velmi lehká konstrukce tohoto kompaktního bezdrátového ručního vysavače s hmotností pouze 2,5 kg umožňuje snadný úklid bez námahy.

Produkt je výrobek značky Rowenta ,distribuovaný s EAN kódem 3221614004889.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Rowenta, Domácí spotřebiče Rowenta, Vysavače Rowenta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tyčový vysavač Rowenta Dual Force 2v1 RH6756WO a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, vysavače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rowenta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rowenta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tyčový vysavač Rowenta Dual Force 2v1 RH6756WO
Právě si prohlížíte...

3899,- Kč